• Hízás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot lenne nekem egy nagyon jó és nálam aggasztó kérdésem. 187 cm magas vagyok de csak 60 kiló 65 kg voltam amikor el kezdtem dolgozni azóta sokat fogytam mert a munkahelyemen sokat kell gyalogolni. Sehogyan sem tudom magam testsúlyomnak megfelelően növelni pedig ez mindig így volt amióta élek. A testem mindig beáll egy optimális testsúlyra ami mindig 65 volt és onnan akár menyit eszek nem megy felyebb pedig nálam a 80 kg sem látszana meg a méretem miatt. Régebben azt monták az orvosok hogy nagyon gyors az anyagcserém de ez így is van. Ezért fordulok önökhöz válaszért mert engem nagyon elkeserít ez a helyzet. nem tudom mitévő legyek. Köszönöm figyelmüket.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Előfordulhat, hogy alkati tulajdonság, de ki kellene zárni azt, hogy valamilyen kóros áll a háttérben, például felszívódási zavar, pajzsmirigy-túlműködés, stb. Emiatt egy belgyógyászati vizsgálat javasolt lenne. Addig is bő kalóriabevitel, Béres-csepp javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 20., 08:07; Megválaszolva: 2011. április 20., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: