• Izzadás elleni krém

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni hogy érdeklődtem egy bizonyos izzadás elleni krémről a neve DRICLOR, azt olvastam hogy nagyon hatásos de utána a bőr nagyon viszketni fog,szeretném megtudni hogy ez okozhat-e rákot vagy más betegségeket,lahatnek káros hatásai??már nem tudok mit kiprobálni túlzott izzadás ellen..semmi sem segít!Köszönöm Kiss Timea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Tímea! Ez is aluminium tartalmú izzadásgátló. Rákot nem okoz, mert különben nem forgalmaznák, de irritációt, allergiát okozhat mint bármely más külsőleges szer.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. április 17., 20:23; Megválaszolva: 2011. április 19., 08:52

        Tudjon meg többet: izzadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Az lenne a kérdésem hogy amikor a párommal vagyok meg alapjában a hüvelybemenetelembe bal oldalon van egy kis fehér duzzanat és viszket meg fáj és azt szeretném meg tudni hogy mi ez ?
        Kedves Doktor Úr! A felvetéseire reagálva a már felvetett problémám kapcsán: Március végén hagytam abba a gyógyszer szedését.Az utolsó normál gyógyszermentes hetem a márc 23-29 volt, utána kellett volna bevennem a következő levéllel, de...
        Tisztelt Doktor Úr! Kisbabámat szoptatom, és a mellbimbóm felületén hólyag alakult ki, és szerintem ez begennyesedett, bár szivárogni nem szivárog. Mit lehet tenni? Szoptathatom-e tovább a babámat ebből a mellből? Válaszát előre is...
        Tisztelt Dr. Pétervári László! Az utóbbi időben rengeteg nőgyógyászati panaszom volt. Decemberben fagyasztották a méhszájsebem, amire először hüvelykúpokat kaptam 2 alkalommal is (előtte és utána, Klion-D100), és Pimafucort krémet...
        Jó napot kívánok azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy kb 15 éve érzek egy csomót a torkomban ami nyeléskor lemegy de utána vissza jön. mikor pedig erőltet száraz szúrós köhögés jön rám és ekkor valami genny szerű dolog jön...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: A napokban voltam H2 kilégzéses teszten, melynek eredményei (lactulose)0: 8, 20: 0,40: 0, 60:7, 80:5, 100:0, 120:5, 140:0. Lactose: 0:6, 20:0, 40:6, 60:34, 80:38, 100:42, 120: 52, 140:54, 160:57,...
        Kedves Dorktor! Azt szeretném megkérdezni hogy csontizotop (csontscan) vizsgálaton ki lehet-e mutatni a Candida által megfertőtt gerincoszlopot és bordát és ha igen akkor hogyan tudják kimutatni hogy valóba az?
        Kis unokám az éjszakát végig alussza(2-szer felébred, de vissza tudjuk altatni), délelőtt még gond nélkül el tudjuk altatni, azonban a délutáni altatás nem mindig sikerül.Mindenféle altatási módszert próbáltunk: saját ágyában egyedül...
        Tisztelt Doktor Úr! Nemrég kérdeztem Önt hasnyálmiriggyulladás téában.Egy kicsit aggódni kezdtem, mert az ultrahang vizsgálat szerint a hasnyálmirigy enyhén echoszegény képet mutat.Más eltérés nem látható.Amiláz értékem 269, máj/GOT?...
        Tisztelt doktor úr , köszönöm gyorsa válaszát a kérdésemre , a 21. Napi eredményeket is beírtam kérdéshez , azok is megvannak A szak rendelést felkerestem , csak 2 hét múlva van időpont es szerettem volna korábban tájékoztatást Kérem...
        Kedves Doktor Úr, idézem a leletem szövegét.Segítsen megérteni az eredményt.Van esetleg tanácsa ez ügybe?.Köszönöm a válaszát. ""Páciensnél 2013.04.030-án conisatio történt. cytológiai szûrés P4 eredményt adott ezért a mai napon Fr....
        Tisztelt Uram, hormonvizsgálataim eredménye a következő 3 napi: TSH: 2,47 ; LH 6,6 ; FSH: 13 Prolaktin: 6,1 ; Progeszteron: 0,97 ; tesztoszteron: 41,5 , Ösztradiol: 41,38 21. napi: LH 8,4 ; FSH: 6,3 Prolaktin: 11,9 ; Progeszteron: 12,01 ;...
        Tisztelt Doktor úr! P2 mellett hpv NA diagnosztizáltak. Orvosom 6 hét 3*1 Isopromosine tablettát írt fel nekem, páromnak 2 hétre. Szeretnénk gyermeket 42 évesen. Az orvosom szerint teherbeeshetek a kúra alatt és után is nem probléma a gyógyszer...
        Tisztelt Doktor úr! 2001 óta cukorbeteg vagyok,de előtte is és még sokáig napi heti egyszer volt székletem ,pár éve mikor menstruáció előtt állok hasmenésem van és utána is .. Mostanában többet megyek wc-re megy a hasam és kissé...
        üdvözlöm . Elfelejtettem bevenni egy tablattamat , majd másnap 2 db ot vettem be , de a vizsgaidőszak kozben teljesen elfelejtettem majd masnap megint elfeljettem es megint 2 dbot vettem be . E kozben verezni kezdtem , a betegtajekoztatoba olvastam es...
        Tisztelt Doktor Úr! Egy 6 hetes kismama használhat hüvelygombára hüvelykúpot, illetve irrigálhat? Köszönöm válaszát!