• Homeopátia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KEDVES DR.NŐ!SZERETNÉM A VÉLEMÉNYÉT KI KÉRNI.MEGLEHETŐSEN DRÁGA PÉNZÉRT,KAPTAM EGY HEMEOPÁTUSTOL EGY PAPIR LAPOT MELYRE IRVA:Nr.1(calcium fluoratum),Nr3 (ferrum phosphoricom),Nr.5 (kalium phosphoricum),Nr.6(kalium sulfuricum).ELNEVEZÉSŰ SCHÜSSLER FÉLE SÓK.ÉS Nr.5(potassium phosphate),Nr6(potassium sulfate),nevű schüssler-féle krém zselék.FOGYASZTÁSA ILL.ALKALMAZÁSA JAVASOLT,A SZEM KÖRÜLI SÖTÉT KARIKÁK ELMULASZTÁSA ÉRDEKÉBEN. ÉRDEMES REMÉNYKEDNEM?MI A VÉLEMÉNYE -E SÓKROL,KRÉMEKRŐL?

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a homeopatia témában

        Kedves Kérdező! A homeopátiás orvostól kapott javaslat egy előzetes vizit,vizsgálat és beszélgetés alapján született meg, gondolom, ezért fizetett, nem a "papírlap"-ért. A Schüsszler sók nagyon jól működnek, használ a betegeknek, de ezek sem csodaszerek, ahogy a hagyományos gyógyszerek, a kozmetikumok és sorolhatnám sem mindenhatóak. Ha úgy használja, ahogyan azt az orvosa előírta, jó eredményekre lehet számítani.


        Kérdés: 2011. április 16., 15:27; Megválaszolva: 2011. április 23., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: