• Utazási betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktot Úr/Nő Kisfiamnak utazáskor általában hányingere van.Szokott hányni is néha.Deadalonetta kúpot szoktam neki adni.Attól kicsit jobb esetleg nem hányik, de a hányinger megmarad. Olvastam olyat, hogy gyömbér kapszula enyhíti az ilyen tüneteket. 5 évesnek lehet adni?A deadalonetta kúp mellett is? Esetleg tud nekem hasonló készítményt ajánlani? Köszönettel

        Dr. Balogh Andrea válasza a utazás témában

        Kedves Kérdező! A gyömbér kapszulát 6 éves kortól lehet használni. Kiváló készítmények a Cocculine illetve a Vertigo Heel készítmények. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. április 16., 12:39; Megválaszolva: 2011. április 18., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: