• Lágyékfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr hölgy.Körülbelül három négy hete egy otthoni sujzos edzés után kezdtem érezni fájdalmat a jobb oldali lágyékomnál ami kicsit feljebb szintén a jobb oldalamon a hasamnál is éreztem, próbáltam kenegettem kettő hétig de nem nagyon használt-Aranysárkány kenőcsel kenegettem de nem javult az állapotom,Hajoláskor is érzem még, főleg akkor érzem még amikor a jobb oldalamra fekszek vagy üléskor,tompa feszülő és húzó fájdalmat érzek,amikor végigtapintatom akkor nem nagyon érzek fájdalma de viszont fáj és húzódik és tompa nyomást érzek,nyolc éves koromban volt egy lágyéksérv műtétem. Előre is köszönöm tisztelt válaszát.Kőhegyi Gábor

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyékfájdalom témában

        Tisztelt Krédező! Javasalok egy pár hetes fizikai kíméletet. A legvalószínűbb, hogy meghúzódott az érintett területen. A sérv kiújulásának jele a tapintható, változó méretű rezisztencia megjelenése. Amennyiben pihenésre nem javul keressen fel sebészeti szakrendelést, fizikális vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 16., 11:26; Megválaszolva: 2011. április 19., 16:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: