• Microadenomám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr(nő) microadenomám van, jelenleg gyógyszeres kezelés alatt állok, eddig már 40%-ra vagyok le százalékolva. a kérdésem az, hogy ez a betegség jelenthet e további leszázalékoltatást? sajnos látszik rajtam hogy beteg vagyok, így nem biztos hogy találok munkát. a választ előre is köszönöm! Márton

        Dr. Csuth Ágnes válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Márton! Ezt az ön állapotának pontos ismerete nélkül sajnos megjósolni sem lehet.Manapság a leszázalékolással kapcsolatos eljárások szigorúbbak lettek, a kezelőorvostól kérjen felvilágosítást, hogy ő mit gondol, ön mire számíthat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 16., 10:25; Megválaszolva: 2011. április 18., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: