• Izzadékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. nő/úr! Olyan problémával szeretnék önhöz fordulni ami sajnos nagyon megnehezíti a hétköznapi életemet.A problémám az,hogy hónalj tájékon az erős izzadás szinte egész nap aktív,és nem csak akkor jelentkezik ha meleg van,hidegben is ugyanúgy tapasztalható.A kérdésem az lenne öntől,hogy mi okozhatja ezt,és hogyan lehetne orvosolni akár házi kezeléssel is? Válaszát előre is köszönöm...Üdv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Okozhatja a stressz, hormonális ok, túlsúly, stb., de akár alkati dolog is kehet mindenféle kórok nélkül. Próbálkozzon solutio antisudoricával, és a háziorvosnál érdemes egy rutin fizikális és laborvizsgálatot elvégeztetni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 12., 14:08; Megválaszolva: 2011. április 23., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: