• Góc kutatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklödni szeretnék milyen vizsgálatokat kell elvégezni egy alapos góc kutatás céljábol .1,5 év alatt 3 ortopédiai mütétem volt izületi probléma miatt . (idegfelszabaditás a kezeimen) a munkám nem megterhelö fizikai munka pedig .Le irná nekem hova kell ilyenkor menni és hova kell beutaló ,hova nem . Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a góckutatás témában

        Kedves Kérdező! Általában a háziorvos intézi ezeket a vizsgálatokat: legelőször elvégzendő vizsgálatok a fogászati szűrés, fogászati panoráma röntgen készítése, fül-orr-gégészeti vizsgálat, , mellkas röntgen, hasi ultrahang, nőgyógyászati szűrés. A nőgyógyászatra és a fogászatra, fül-orr-gégészetre nem kell beutaló. Javasolt még rutin vérvétel plusz vizelet. Ha ezek megvannak, és nem igazolódott góc, készülhet még széklettenyésztés, H. plyori kilégzési teszt is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 12., 12:51; Megválaszolva: 2011. április 12., 17:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: