• Alkohol gyógyszerre

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hüvelygombára írt fel az orvos nekem Omicral kapszulát, illetve Klion 100 hüvelytablettát. Az lenne a kérdésem hogy lehet e alkoholt fogyasztani ezekkel a készítményekkel együtt. A Klionra rá van írva hogy nem, a betegtájékoztatóban úgy írják le, hogy ez akkor érdekes, ha szájon át szedendő klionnl alkalmazom együtt. Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombaellenes kezelés témában

        Kedves Kérdező! A kúra alatt nem javasolt. Inkább átmeneti alkoholtilalom ajánlatos.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 11., 19:48; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: