• Tudna adni tanácsot?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! mostanába sok stressz ér és nemtudom leküzdeni.a fejem szétmegy a melkasom fáj vagy a szívemnél. Tudna segíteni aban hogy a stresszet mi oldja ? Futás , olvasás ? Kérem segítsen! Futni és olvasni szoktam ezért kérdezem h jó -e. Válaszát várom és Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stressz témában

        Kedves 14 éves Lány! A futás és az olvasás hasznos, de ha már ilyen mértékű a stressz (ami ebben a korban egyáltalán nem természetes), akkor javasolnám, hogy keress fel gyermek pszichiátriai szakrendelést, itt megfelelő orvosi kezelést tudnak neked nyújtani.Fel kellene térképezni stressz okait, beszélni a lehetséges megoldásokról, az segít igazán.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 11., 14:54; Megválaszolva: 2011. április 12., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: