• hajszál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Éjszaka egy hajszállal a számban ébredtem. Az biztos, hogy nem az enyém volt. Valahogy nap közben rám került, éjszaka meg a számba (szerintem). Felkeltem olyan fél 2-kor és éreztem, hogy valami csiklandozza a torkomat. Először próbáltam felköhögni, de nem ment, így inkább benyúltam a számba és nem is mélyen volt (a boxzsák, amit azt hiszem nyelvcsapnak neveznek...a környékén volt), ki tudtam szedni. Ebből lehetett volna baj, lehet belőle baj még mindig? Hogyan történhetett meg? Gyakran megesik? Megesik egyáltalán az emberrel vagy ez nagyon-nagyon különleges eset volt?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Teljesen hétköznapi az eset, problémája ebből nem fog származni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 09., 17:05; Megválaszolva: 2011. április 10., 17:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: