• MI A BAJ

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI LEHET E AUTOIMMUN BETEGSÉGEM HA A 2008AS KOPONYA MR NEGATIV DE FOLYAMATOSAN ROMLIK AZ ÁLLAPOTOM VAN NYAKI GERINC PROBLÉMÁM IS,DE KB 3 HÓNAPJA ÉG A SZÁM ÉS ANYELVEM , EGYRE GYENGÉBB VAGYOK ,SZÁRAD A SZEMEM ÉS VISZKET REGGELENTE BE VAN DUGULVA AZ ORROM,ÉS NEM VISZ A LÁBAM ,LAKÓHELYEMEN FOGALMUK SINCS MI BAJOM EZÉRT REMÉNYKEDEK ÖNÖKBEN

        Dr. Csuth Ágnes válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Kérdező! Csupán a tünetek leírása és egy 3 éves koponya MR alapján az autoimmun betegség lehetőségét se kizárni, se megerősíteni nem lehet. Milyen egyéb vizsgálatok születtek még? Milyen eredménnyel?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 05., 21:05; Megválaszolva: 2011. április 06., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: