• Nikotin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Fél éve iszonyú láncdohányzásba kezdtem. Elvesztettem a munkahelyem elváltam stb. 19 éve dohányzom. napi kevesebb mint 1 doboz volt. Fél éve elment az életkedvem szó szerint 1et a másik után nagyslukkokal. Éjjelente is egymás után 4 szál minimum. Januárban szúró maró fájdalmak jelentkeztek a nemi szervek környékén és alul (gát). Azt hittem meghalok,de aztán rájöttem hogy szép lehet ez élet és most nem tudom mit tegyek. Potenciám 0 . Urológus látott azt állapította meg hogy ennyi idő alatt nem következhetett be maradandó változás. Kérsésem a következő lenne: Ilyen intezitásu nikotin bevitel mellett, lehet e hogy felgyülemmlett nikotin szétmarta az ereket helyrehozhatatlanul. Hol lehet ilyen vizgálatot elvégezni? Kérem segítsen. SZeretnék még élni és nemi életet élni.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a impotencia témában

        Inkább lelki eredetűnek tulajdonítanám a merevedési zavart. Hagyja abba azonnal a dohányzást, hiszen ez egyedül Önnek ártalamas, és csak hátráltatja Önt! Kérjen Urológusától gyógyszeres segítséget a merevedési zavar leküzdéséhez.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. április 05., 17:07; Megválaszolva: 2011. április 06., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: