• A hiányosságaim pótlása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát!Amúgy igen már van 2 gyerekem,a terhességet pedig úgy zártam ki mivel a férjem messze dolgozik nem volt lehetőségünk rá./meglepő lehet a mai világban hűséges típus vagyok/.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Hölgyem! Nagyon köszönöm, hogy visszajelzett, de előző kérdését nem tudom sajnos beazonosítani. (Rendszerünk anonim.) Ezúton kérem, hogy egyben küldje el az összes információt. Köszönöm.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 04., 12:31; Megválaszolva: 2011. április 05., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: