• Kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr. Csuth Ágnes! Tudni szeretném, hogy a III. 17.-én feltett kérdésemre miért nem kaptam választ, és mikor fogok?? Köszönettel: Tisztelt Horvát Róbert doktor úr! A segítségét kérem: 2003 óta kezelnek COPD és tüdőtágulással. Még felkelek ugyan, de egész nap oxigénen vagyok, és csak annyit mozgok, amennyi feltétlenül szükséges. Olvastam a tüdő ér szűkületéről, és szeretném tudni: 1. Milyen vizsgálat mutatja ki? Van ugyanis 2 olyan tünetem, amin eddig nem tudtak segíteni: 2. Nyugalmi helyzetben olyan köhögő rohamok jönnek rám, amit nem tudok elmulasztani, sem az oxigénnel, sem a gyógyszerekkel. 3. Időnként olyan érzésem van. Mintha tüzet raknának a tüdőmben, és az ott parázslik. Elönt a meleg, szakad rólam a víz, és mintha fel akarnék robbanni. Olyan, mint a klímax, csak sokkal tovább tart. 4. Mi a gyógymód? Még 2 kérdés, amire választ szeretnék: 5. Szeretném tudni, mi az a reális szám, amíg még húzhatom, s amire fel kell készülnöm? 6. Milyen tünetek jelzik a véget? Hálás köszönetem a válaszokért!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Olvasók! Kérdését a címzett doktor úrnak továbbítottuk, de elfoglaltságai miatt választ még kaptunk. Ha megfelel önnek más szakértő válasza, kérem, jelezze, és másik kollégánk megválaszolja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 01., 18:27; Megválaszolva: 2011. április 03., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: