• Kálium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Laboratóriumi eredményeim közül a kálium szint: 5,5 mmol/l (ref.tart.:3,5-5,1). Gilbert szindrómám van, így még a bilirubin szintem is emelkedett. A többi eredményem a normál tartományban van. Mit jelent ez a kálium szint? Mennyire számít magasnak? Köszönettel, Anna

        Dr. Boros Miklós válasza a kálium témában

        Tisztelt Kérdező! A magas káliumszint leggyakoribb oka, hogy a vérvétel és a minta vizsgálata között túl sok idő telt el. Amennyiben egyéb eltérés nincs erről van szó.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 31., 17:56; Megválaszolva: 2011. április 02., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: