• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!Aszt szeretnem kerdezni,hogy hogyan lehet hizni???Borzaszto sovany vagyok es gyenge is valamelyik nap is szedulve meg hanyingerrel keltem fel oszt ettem cukrot s egybol jobban lettem,allitolag leedett a vercukorszintem.koszonom valaszat

        Dr. Pataky Nóra válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Ha panaszai vannak(sovány és gyenge) mindenképp orvoshoz kellene fordulnia, hogy kiderítsék mitől is van soványsága. Orvosi vizsgálat nélkül kérdésére nem tudok válaszolni.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. március 29., 16:12; Megválaszolva: 2011. március 31., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: