• Nutropil inekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Felszeghy Enikő! Nagyon köszönöm a válaszát a papírral kapcsolatban.Köszönöm szépen hogy felajánlotta hogy ön kitölti nekünk a tartósan beteg papírt de sajnos túl messze vagyunk Debrecentől.Majd budapesten megpróbálok intézni valamit mert lehet hogy egy másik kórházba átviszem a gyermeket és ott hátha kitőltik a papírt.Mégegyszer köszönöm a segítségét és kedvességét. Tisztelettel Máté Ibolya

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Ibolya! Továbbítjuk köszönetét a doktornőnek! Jó egészséget!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. március 29., 12:32; Megválaszolva: 2011. március 30., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: