• reflux mutet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr.hát nagyon köszönöm ezeket a külnösen konkrét válaszokat.kb mindig ugyan az a válasza.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a refluxműtét témában

        Tisztelt Hölgyem! Szakértőink csak annyi információ alapján tudnak választ adni, amennyit ön kérdésében leír. A korábbi leveleiben a leírás nem volt teljeskörű, nem terjedt ki a vizsgálati leletekre, a gyermek vizsgálata online nem elvégezhető, ezért ennek alapján pontos szakvéleményt felállítani nem lehet, jóslatokba bocsátkoznia szakértőinknek félinformációk alapján pedig önnek sem érdeke. Ha teljes körű választ szeretne hallani, akkor személyesen, az összes eddigi lelettel és a gyermekkel együtt keressen fel egy szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 28., 23:23; Megválaszolva: 2011. március 29., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: