• Teljes energia és biokémiai állapotfelmérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Létezik-e olyan eljárás amivel a teljes kémiai háztarásomat tudják megvisgálni? Amivel meállapítható a legkisseb változás vagy bámilyen kémiai anyag hiány pl. hormonhiány stb. Mindezt az egész tstben. Legfőkébb az agyban . ? Válaszukat előre is kösznöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teljes kivizsgálás témában

        Kedves Kérdező! Ilyen szintre kiterjedő laborvizsgálat nincs. Ha megírja, hogy mik a panaszai, fogok tudni önnek megfelelő kivizsgálást javasolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 28., 11:55; Megválaszolva: 2011. március 29., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: