• Nyaki feszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tuszteltdoktorno. nyaki feszulesem van elol ami nyelesi nahezseggel, szuro erzesel, es luktoto erzesel tarsul. nyaki gerinc ,reflux, es panik betegsegem van. a kerdesem az ,hogy ezektol a betegsegektol lehetnek ilyen tunetek, vagy esetleg mas betegsegtunetei ezek.es ha mas betegsegtol vannak ezek a tunetek melyek azok.lehet esetleg valami daganat, vagy gege rak .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyaki feszülés témában

        Kedves Kérdező! Nyelési nehezítettséget okozhat a reflux, a pánikbetegség, a nyaki feszülés oka lehet pajzsmirigy megnagyobbodás is, pánikbetegség is. Érdemes a jelenlegi kezelést áttekinteni a kezelőorvossal, mert ezek is szóba jönnek, illetve a pajzsmirigyet érdemes ultrahanggal megnézetnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 25., 18:45; Megválaszolva: 2011. március 28., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: