• Marad nyoma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Buta kérdés, de szeretnék választ kapni, és ez tűnt a legjobb oldalnak hozzá! Ha valakivel óvszer nélkül voltam együtt, a nemi betegségeken kívül maradhat bármi maradandó nyoma bennem? Testnedvek, vér, vagy bármi más keveredésével?! A test ugye időnként megtisztul, megújul? Azért kérdezem, mert a jelenlegi barátommal nem tudok felhőtlenül együtt lenni! Ha eszembe jut az előző, mindíg rosszul érzem magam, és könyebben túl tenném magam rajta, ha csak a lelki részével kellene foglalkoznom! Ennek ellenére nem szeretnék kegyes hazugságot, csak az igazat! Fizikailag tekinthetem úgy mintha meg sem történt volna, vagy örökre nyomot hagyott bennem? Tényleg buta kérdés tudom, de nekem sokat jelent! Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Fizikai nyoma gyakorlatilag addig marad az előző kapcsolatnak, amíg a sperma ki nem ürül a hüvelyből, ezen kívül szóba jönnek nemi betegségek, amik tartós következményeket jelentenek. A lelkében természetesen tartósabban maradhat nyoma a régi kapcsolatnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 23:09; Megválaszolva: 2011. március 25., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: