• sms

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Csak szeretném jelezni valakinek, hogy a WB szót elküldve a 06-90-642-311- es telefonszámra az a válasz jön, hogy az üzenet szövege hiányos, nem kézbesíthető. Nem tudom hányan jártunk így, de talán utána kellene nézni. Nem tudom hol tehetném szóvá, ezért írtam ide. Üdvözlettel: Zs. Mária

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Mária! Köszönjük észrevételét, tesztelés során a probléma nem jelentkezett, remélhetőleg a rendszer azóta működik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 23., 21:43; Megválaszolva: 2011. március 24., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: