• Köszönjük!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönetet szeretnék mondani minden egyes Orvosnak aki ezen az oldalon dolgozik.Köszönjük az önzetlen munkát amit az emberekért tesznek ezen az oldalon és,hogy minden kérdésre válaszolnak, nemsajnálva ezzel a szabadidejüket.És ne felejtsük el hogy ezt mind ingyen teszik.Kérem aki látja ezt az üzenetet támogassa az oldalt egy sms el hogy továbbra is,bizalommal tudjunk fordulni eme nagyszerű emberekhez. Köszönjük amit értünk tesznek!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Olvasónk! Köszönöm bizalmát és elismerését kollégáim nevében is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 23., 12:58; Megválaszolva: 2011. március 23., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: