• Gondolkodási zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Egy aggasztó problémával fordulok Önhöz. Nagyon sokszor fáj a fejem és a fájdalomcsillapítók ilyenkor nem is hatnak, viszont ma délután ez a fejfájás minden eddigit fölülmúlt. A bal halántékom környékén kezdett el fájni, pár perc múlva már annyira fájt, hogy nem tudtam megjegyezni 3 számot sem. Később kaptam egy telefont, hogy hol van a városunkban karaoke, és bár többször részt veszek ilyen rendezvényeken, hirtelen nem tudtam mi az a karaoke, továbbá "láttam magam előtt a helyet" ahová amúgy sokat járok, de nem jutott eszembe a neve, pedig nagyon jól tudom. Közben szédültem, öklendeztem és mindkét kezem zsibbadt. A vérnyomásomat megmértem de szinte tökéletes volt. 124/86 pulzus 82. Terhes sem vagyok. Mostanra elmúlt minden, de időbe telik, míg el tudok jutni a háziorvosomhoz, ezért szeretném először Önt megkérdezni, hogy mi lehetett az oka ennek a rosszullétnek. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Panaszának hátterében migrénes fejfájás állhat.Ezt akkor állíthatjuk biztosan, ha egyéb szervi okokat kizártunk. Javaslom ideggyógyászati kivizsgálását. Amennyiben panasza migrénnek bizonyul, javasolt fejfájáscsillapító gyógyszer szedése. Egyéntől függő, hogy melyik gyógyszer válik be. A vízben oldható fájdalomcsillapítók gyorsabb hatásuk miatt részesíthetők előnyben.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. március 22., 21:46; Megválaszolva: 2011. március 24., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: