• Köszönet a válaszért+ kérdésem lenne dr.Boros Miklós Úrhoz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előzőekből kimaradt.A bal kezem Heine-Medines=0.Maradt a JÓ jobb kezem.itt volt a műtét+ nyirok-blokk műtét is.Az egy kezem a réginek 20%-a(?)sem,egyszer kaptam orvosi masszázst,1 hónap táppénz,4-en kapartak össze!Mégegy műté tet nem bírnék ki(és a kezem?)sem.Kérek szépen más segítő ötletet,így tarthatatlan! kis teszekveszek:2-3 napig nyögöm!Kérve kérem segítsen Doktor úr!Köszönettel vá- rom szíves segítő tanácsát!Tisztelettel: Mné

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Kérem, az előzményekkel együtt tegye fel újra kérdését, mert rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. március 18., 19:46; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: