• Köszönet a válaszért+ kérdésem lenne dr.Boros Miklós Úrhoz!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előzőekből kimaradt.A bal kezem Heine-Medines=0.Maradt a JÓ jobb kezem.itt volt a műtét+ nyirok-blokk műtét is.Az egy kezem a réginek 20%-a(?)sem,egyszer kaptam orvosi masszázst,1 hónap táppénz,4-en kapartak össze!Mégegy műté tet nem bírnék ki(és a kezem?)sem.Kérek szépen más segítő ötletet,így tarthatatlan! kis teszekveszek:2-3 napig nyögöm!Kérve kérem segítsen Doktor úr!Köszönettel vá- rom szíves segítő tanácsát!Tisztelettel: Mné

        WEBBeteg Szakértő válasza a témában

        Kedves Kérdező! Kérem, az előzményekkel együtt tegye fel újra kérdését, mert rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. március 18., 19:46; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...