• Vékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét! Szeretnék segítséget kérni, hogy a vékonyságommal mit tudnék kezdeni.Szeretnék picit meghízni de egyszerűen nem megy.Eszek eleget is bármit megehetek semmi. 165cm és 44kg vagyok.21éves.Kérem segítsen mert ezt már nem bírom tovább:( Előre is köszönöm.Eszti

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Eszti! Keressen fel belgyógyászati szakrendelést, ugyanis a soványság oka lehet felszívódási zavar, endokrinológiai ok, ezt ki kell vizsgálni. Javaslom, hogy előtte egy hétig vezessen étkezési naplót, ezt a vizsgáló orvosnak mutassa meg!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 17., 22:19; Megválaszolva: 2011. március 18., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: