• Hízás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot.Lassan a 19- dik életévemet töltöm be.163 cm vagyok,45 kg.És étvágyam egyre kevesebb van.naponta már legtöbbször fött ételt csak egyszer fogyasztok.Az egészséges testsúly alatt vagyok 5 kg-mal.Szeretném, ha egy gyógyszert ajánlana.Mert már nem elegendő az, hogy változatosan egyek.Hiába vásárolnak nekem gyümölcsöt stb.Emelett bizonyos fokú depresszióval is küzdök.tudom, hogy nagyban ez az oka.de nem fordulok orvoshoz semmi esetre sem,ezért szeretném kérni, hogy vény nélkül kapható hatásos gyógyszereket javasoljon.az ár nem fontos.kisebb mellékhatások sem.köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Kérdező! Most is orvoshoz fordult. A probléma kivizsgálást igényel, nem vény nélküli csodaszert, ami kisebb mellékhatásokkal megoldja a problémát, ilyen nincs. Ha lenne, nem kellene orvosi vizsgálat, kezelés. A soványság hátterében pszichés ok is valószínű, de jelen lehet endokrinológiai betegség, felszívódási zavar. Saját érdekében kérje a kivizsgálásban háziorvos és pszichiáter segítségét. Előbb utóbb úgyis orvoshoz kell fordulnia, a probléma halogatás a szövődmények rizikóját növeli.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 17., 13:31; Megválaszolva: 2011. március 18., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: