• Elkeseredve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Belgyógyász Doktornő! Ezt a levelet írtam Önnek, március 3-án, s ön belgyógyász és immunológus szakemberhez küldött engem. kérem, hogy a levelem elolvasása után ajánljon nekem egy olyan lehetőséget, helyet, ahol teljes körű, megbízható orvosi ellátásban részesülhetek. Legyen az bárhol, mert már nagyon el vagyok keseredve...Kedves Belgyógyász Doktornő! Decemberben kezdődött a betegségem. Nagyon fájt a torkom, rekedt voltam, fájt,ahogy köhögtem.Az orvos köptetőt adott antibiotikumot nem kaptam. Január elején már gyengének éreztem magam, de 12-e óta, erőm alig van. Azzal kezdődött, hogy nagyon gyenge lettem, de annyira, hogy még enni sem volt erőm napokat, inkább folyadékott ittam. Alig volt erőm még a WC-re is elmenni. Csak a pihenés volt semmi más.De ha mozogtam, akkor úgy éreztem fekve is elájulok. Mindenki mást mondott, a természetgyógyász szerint, a vírus ráment a szívizmomra, fekete dió, vitamin, nagyon sok pihenés. A belgyógyász szerint idegi kimerültség, a decemberben kezdődött betegség nem függ össze vele. A belgyógyász megvizsgált, azt mondta, idegi kimerültség, írt szívritmuszabályzót, de attól még rosszabbul lettem,s a 120-as vérnyomásom teljesen levitte. A gyógyszert elhagytuk, de azóta sem vagyok jól. Most március van, január óta annyit javultam, hogy néha tudok valamit főzni, ellátom magam, de többet kell pihennem ,mint amennyit fent vagyok. Munkám már nincs, nem vagyok, se feleség, se anya végtelenül el vagyok keseredve. A labor sem mutatott ki csak egy kis vas hiányt, de akkor mi a bajom. Sokszor olyan gyenge a lábam, a kezem, elszédülök, majd kiesik a szívem, csak pihenni, akkor megvagyok. Mit tegyek, hova menjek? Frontin 0.25, xyzal, controlac20 ezeket szedem. Az idegi kimerültség vezethet idáig?? Mit tegyek! A szívemnél még találtak szívbillentyű lazaságot is, ez is befolyásolhat.Kérem segítsen!!! Tisztelettel

        Dr. Rákóczi Éva válasza a belgyógyászat témában

        Tisztelt Hölgyem! Kérem, a szerkesztőségen keresztül vegye fel velem a személyes kapcsolatot, hogy a legjobb segítséget nyújthassam Önnek a nyilvánosságot kizárva. Tisztelettel kérem egyúttal, hogy a jelenleg elvégzett vizsgálati eredményeit juttassa el hozzám a szerkesztőségen keresztül mihamarabb. Köszönettel.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. március 16., 09:27; Megválaszolva: 2011. március 17., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...