• Dr Bogdán Aurél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Korábban kérdeztem a sarokcsontkinövéssel kapcsolatban a kezelési lehetőségekről. A sugárkezelés érdekelt volna, mivel a cukorbetegségem miatt sem a szteroid inj. sem a műtét nem javasolt. Ön azt írta, hogy nem hallott a sugárkezelésről. Mivel már járóképtelen voltam tovább érdeklődtem és azóta már túl is vagyok a kezelésen,amit megváltásként élek meg,mert majdnem teljesen panaszmentes lettem. A Budai Irgalmasrendi kórházban csinálták,5 alkalommal, 2 naponként kellett mennem. Csak azért írtam meg,hogy esetleg mások szenvedésén tud segíteni,ha tudnak róla!Tiszelettel Polonkainé

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokcsont-kinövés témában

        Köszönöm szíves levelét! Tudomásom szerint Én nem azt írtam, hogy nem hallottam lóra, hanem azt, hogy nem nagyon hiszek a tartós terápiás hatásában és tartok a kései szövődményeitől is. Örömmel veszem, hogy Önnek jelentős javulást eredményezett, és bízom benne, hogy ez tartós lesz. Cukorbetegsége révén az injekció valóban nem ajánlott, de a műtét mindenképpen elvégezhető. Ezt csak azért említettem meg, ha neadj' isten kiújulnának panaszai ez a megoldás még mindíg fenn áll!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 13., 21:23; Megválaszolva: 2011. március 16., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: