• Dr Bogdán Aurél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Korábban kérdeztem a sarokcsontkinövéssel kapcsolatban a kezelési lehetőségekről. A sugárkezelés érdekelt volna, mivel a cukorbetegségem miatt sem a szteroid inj. sem a műtét nem javasolt. Ön azt írta, hogy nem hallott a sugárkezelésről. Mivel már járóképtelen voltam tovább érdeklődtem és azóta már túl is vagyok a kezelésen,amit megváltásként élek meg,mert majdnem teljesen panaszmentes lettem. A Budai Irgalmasrendi kórházban csinálták,5 alkalommal, 2 naponként kellett mennem. Csak azért írtam meg,hogy esetleg mások szenvedésén tud segíteni,ha tudnak róla!Tiszelettel Polonkainé

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokcsont-kinövés témában

        Köszönöm szíves levelét! Tudomásom szerint Én nem azt írtam, hogy nem hallottam lóra, hanem azt, hogy nem nagyon hiszek a tartós terápiás hatásában és tartok a kései szövődményeitől is. Örömmel veszem, hogy Önnek jelentős javulást eredményezett, és bízom benne, hogy ez tartós lesz. Cukorbetegsége révén az injekció valóban nem ajánlott, de a műtét mindenképpen elvégezhető. Ezt csak azért említettem meg, ha neadj' isten kiújulnának panaszai ez a megoldás még mindíg fenn áll!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 13., 21:23; Megválaszolva: 2011. március 16., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...