• BNO kódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10ho v.. i10ho kod mit jelent? vargazoltan99@citromail.hu 70 222 5092

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bno kód témában

        Kedves Kérdező! Az I10H0 elsődleges magas vérnyomást jelent.Több betű is szerepelhet azonban a 10H0 kódrészlet előtt, ezek mind más és más betegséget jelölnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 12., 08:40; Megválaszolva: 2011. március 15., 11:38

        Tudjon meg többet: bno kód
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr!A férjemnek azt monták hogy crom beteg aminek utána olvastam.Aférjem 33-éve stomás beteg Debrecenben mütöték.Már hasnyálmirigy gyuladása is van,meg sok más betegség.De egy éve egyre roszab,a megszokot hasmenés véres let...
        Tisztelt Dr. Plósz János! 2014. szeptemberében rosszul lettem, szédültem zúgott a fülem, levert a víz hányingerem volt és a végén hánytam is. Többször előfordult majd elmentem gyomortükrözésre, ahol megállapították a refluxot, azóta...
        Tisztelt Dr. Úr ! Szeretnék segítséget kérni ! sajnos a háziorvos nem adott felvilágosítást miért is lehetnek ezek az eltérések ezért is fordultam ehhez az oldalhoz. fogamzásgátlót szedek 5-6 éve . (jangee 2milligram ) ha ez fontos. más...
        JÓ napot! Yasmin tablettát szedek. Útólag tudtam meg, hogy nem jó napon kezdtem szedni, vagyis nem a menstruáció első vagy második napján. Nekem 7 napot szokott tartani a menstruációm, és a 8-dik napon kezdtem el az első levél Yasmin...
        Tisztelt Plósz János Dr Úr! Tavaly szept. közepétől mindig visszatérő hasmenésem van. Úgy kezdődött, hogy vendégségben a húsleves hideg volt. A következő hónnapokban a hasam úgy dübörgött és felfúvodásom volt hasmenéssel. Napi 5-6...
        Kedves Doktornő ! Kétéves kisfiam láthatóan , péniszét fájlalja és keservesen sír , valamint egyfolytában oda nyúl , lábait széttárja ! Pelenkáját nem akarja viselni ! Pelenkája , laza , kényelmesnek tűnik ! Nos , látszólag , nem látni...
        Tisztelt doktornő! Körülbelül két hete kedődött, hogy szúró fejfájást éreztem a fejem különböző pontjain, illetve sercegést kezdtem hallani a fejem hátulja felől, ami nagyon zavaró. Ugyanilyen sercegést szoktam néha hallani a torkomból...
        Tisztelt Dr-nő Dr.-úr!Nem tudom kihez forduljak a problémámmal,ezért írok ide.Több mint egy hónapja észre vettem egy kissebb,érintésre fájdalmas csomót a jobb könyökömön,és a hónaljamban.Elmentem a háziorvoshoz,elküldött vérvételre!Az...
        Kedves Doktor Úr/ Doktor Nő! Az elmúlt 2-3 hónapban jelentkezett a következő probléma. Amikor felkelek az ágyból hirtelen vagy amikor leulok valahova es ragyujtok egy cigarettara akkor hirtelen elkezdek feher pontokat latni a perifarian kivul es...
        Tisztelt Dr. Balogh Andrea! Kislányom (1 éves) átesett skarláton, majd a korházban elkapta a rotavírust (hányás, hasmenés, láz). Infúzión is volt, Én (apa) voltam Vele a kórházban! Kiütése is lett a teljes testén! 1 napja jöttünk haza!...
        Lelet:A rekesz mk.oldalon élesszélü,a laterális sinusok szabadok.Jobb oldalon perihilarisan,paracdialisan ujjnyi széles gócos,köteges trasparentia csökkenés látható,amely bronchopneumonianak megfelel A mediastinum nem szélesebb. A szív nem...
        Tisztelt dr Balogh Andrea Doktornő! Kétéves unokám ősztől bölcsődés. Többször volt felső légúti betegsége. Broncho Vaxomot rendeltek immunerősítés céljából. Többször szedett antibiotikumokat, váladékoldót.A legutóbb csúnya -...
        Tisztelt Dr. Pétervári László! Annyi "rémhír" terjed az interneten, hogy muszáj vagyok Öntől kérdezni, bármennyire is nyomasztó. December 13-án voltam együtt a párommal, előfordulhat, hogy némi előváladék került hüvelyembe, de még az...
        Tisztelt Doktor Úr! 26 éves nő vagyok, férjemmel gyermeket szeretnénk. Az ősszel kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, decemberben kaptam rá Merckformin xr 500-at(esténkén 3 szem), illetve magas prolaktinra kaptam Bromocriptint....
        Tisztelt Doktor Úr! A párommal szeretnénk babát.Az lenne a kérdésem, hogy előtte milyen vizsgálatokat javasol, melyik magzatvédő vitamint ajánlja?Idén augusztusban kezdünk el próbálkozni a babafogantatással, tehát augusztus előtt 3...
        Tisztelt dr úr,a kérdésem az volna ma egy hete estem át abortuszon,egy müszeres befejezés volt. vérzésem muloban van és azt szeretném tudni mikor kell kontrolra menni és mikor lehet házas élete élni az orvos ezeket nem mondta el.jo volna ha ön...
        Tisztelt Doktornő ! 2005-óta tüdőembólia miatt szedek syncumárt. Most egy kisebb műtét miatt kellett belgyógyászi javaslat átállításra. A belgyógyász egy újfajta gyógyszerre állít át: Xarelto 15 mg. Állítólag nem kell havonta...
        Tisztelt Tóth Doktornő! Az előzőekben váltott levelünk után, férjem megcsináltatta a mellkasi és gerinc röntgenfelvételt . Melynek az eredménye: A rekesz éles kontúrú, a lat. sinusok szabadok. Nem nagyobb szív. Perihilarisan mindkét...
        Tisztelt Doktornő, egy olyan problémával fordulok Önhöz, hogy egy 3 hete megbetegdtem általános tünetekkel mint köhögés, magas láz, gyengeség végtagi fájdalmak stb.. ami aztán végül jobb lett, de a köhögés aztóa sem múlik és hozzá...
        A 7 éves gyerekemnek néha, ha olyat eszik túl sok a gyomorsava. Tavaly januárban kezelték Helikobakter fertőzéssel, télen voltunk utóellenőrzésen minden rendben van. Úgy tudom, hogy a sok savat a Helikobakter szereti és szaporodik. Továbbá...