• BNO kódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10ho v.. i10ho kod mit jelent? vargazoltan99@citromail.hu 70 222 5092

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bno kód témában

        Kedves Kérdező! Az I10H0 elsődleges magas vérnyomást jelent.Több betű is szerepelhet azonban a 10H0 kódrészlet előtt, ezek mind más és más betegséget jelölnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 12., 08:40; Megválaszolva: 2011. március 15., 11:38

        Tudjon meg többet: bno kód
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy sajnos 2 hete tartó hasmenéssel hányással járó fertőzést kaptam,kórházban is feküdtem vele.Antibiotikumot is kaptam.Ez idő alatt szedtem a fogamzásgátló tablettát,most is szedem,de mivel...
        Tisztelt doktornő! 6 évvel ezelőtt 10 év után a párom itt hagyott engem és a 6 éves fiúnkat.Mi ketten a közösen felépített házban maradtunk a párom elköltözött.Ekkor kezdődtek a gondok.Egy fizetésből nagyon nehéz eltartani a...
        Tisztelt Dr.úr fiamnak 2 éve kezdődött hogy evés után hasmenése volt ami hasfájással járt, eleinte a tejes ételektől (nagyon sok házi tejes ételt fogyasztott)de később már különböző ételektől is, néha láttam gyorsan eszik , vagy nem...
        Joghurtitalt fogyasztottam reggelihez, majd közvetlenül ezután vettem be egy Azi sandoz 500 mg-os antibiotikumot (3-ból az 1. darab volt, mandulagyulladás miatt). Ez csökkentheti a felszívódást?
        Üdvözlöm Doktor Úr! Már három éve párkapcsolatban élek. Két napja érzékeny a csikló,és a szeméremajkak,párommal előtte,és azóta sem közösültünk.Nem értem, hogy mitől alakult ez ki,nem viszket, a színe nem változott,felfázva nem...
        Tisztelt Doktornő! Segítségét szeretném kérni férjem betegségével kapcsolatban.December elején kezdődött neki egy megfázás. Köhögött,fulladt ,gyengének érezte magát.Elment a pulmonológiára ahol azt a véleményt írták,hogy...
        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap kaptam meg a PentaCore laborban végzett vizsgálat eredményét. Szeretném, ha segítene egyértelművé tenni a leírtakat. CA 125 meghatározása: 32 U/mL 0-35 F HE4 : 60 pmol/L 0-140 F ROMA index : 21.2 % F...
        Tisztelt dr nö! Kb 1 éve hol eöjövö hol hetekig nem is jelentkezö jobb oldali melkasi fájdalmam van! Amikor kezdödött voltam tüdögyogyászaton is ahol nem láttak semmit a röntgenfelvételen!1 évvel ezelött volt véres köpetem is hol friss hol...
        Tisztelt Doktor Úr! Elképzelhető vetélés vashiányos vérszegénység miatt?Az embriót 8hetesen vesztettem el egy hónappal ezelőtt, majd vérszegénységet diagnosztizáltak nálam. 1.terhesség volt. A háziorvos szerint ez lehetett az ok, a klinika...
        Tisztelt Doktor Úr! Néhány napja hascsikarást érzek a gyomrom környékén. Hasmenésem nincs. Kérdésem, hogy ez múló probléma, vagy orvoshoz kell fordulnom vele? Ha igen, mi állhat a háttérben? 6 hónapja szültem, esetleg ennek lehet-e köze a...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A következő kérdésemre szeretnék választ kapni: Egy ismerősöm - nő, 35 éves - hetente három alkalommal ad vérplazmát rendszeresen, hónapok óta. Aggódom érte, ha ezt hosszabb távon folytatja, lehet-e bármi káros...
        Tisztelt Doktor Úr! Újabb kérdés a méhnyakrák elleni oltásról... Sajnos mindig azzal szembesülök, hogy minden orvosnak teljesen ellentétes a véleménye a kérdéskörről. Hogy döntsem el, hogy melyik orvosnak van igaza és melyik téved?...
        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 32 hetes terhesként mindeddig 4 alkalommal nézték a laborvizsgálatok során a toxoplazma értékeket, a 12., 14., 24., és a 31. héten. Az IgG értékek sorban mind a 4 alkalommal 5,00 U/mL volt (negatív)volt. Az IgM...
        Kedves Doktor úr! Nekem olyan problémám lenne, hogy a mindennapi székletürítés után a wcpapíron mintha mákszemek lennének. Ez már pár hónapja így van! Mi lehet az oka? Még tavaly augusztusban csináltam egy két hónapos béltisztítást, azt...
        Kedves Doktor úr, kérem segítsen! Tavaly tavasszal kerültem a sürgősségi osztályra, savtúltengéssel. Általában stresszes napok után mindig kicsit rosszabbul vagyok... Kaptam gyógyszert rá, amit elhagytam, mert szeretnék természetes úton...
        Jó napot doktornő!2éve válaszolt nekem egy kérdésre.nagyon köszönöm a választ.Említette hogy szegeden volt egy sebész aki ilyesmibe jártas.Én pécsen 2 sebészhez is elmentem.elmondtma nekik amit önnek irtam.megse uh ztak csak megtapogatott...
        Tisztelt Dr Plósz János! Nekem tudott IBS-em van ,de mivel még soha nem volt vastagbél kolonoszkópiám ezért csináltattam egy calprotectin tesztet.Ennek eredmény 10 ug/g lett. A referencia érték 0-50 között van a tájékoztató szerint. Az...
        Üdvözlöm! Szeretnék egy kis segítséget kérni Öntől. Voltam egy lisztérzékenységi vérvételen , de sajnos nem tudom értelmezni a leletemet amit elküldtek e-mailba, hogy érzékeny vagy e a lisztre vagy nem. Tudna nekem ebben segíteni? Várom...
        Jó napot doktor ur!15 éves korom ota kezdtem el kutatni a választ a rejtélyes fájdalmamra.7 éves koromba kezdődött a focipályán.belerugtam a labdába és meghuzódott a szeméremcsont és a péniszem között valami.a fájdalom csak a mozgás...
        Tisztelt Dr. Úr! Polipot távolitottak el a vastag belemből 0.5 és 2 cm volt a polip.Két napra rá a székletem első fele bogyos sötét barna volt és másnap is.Alhasi fájdalmaim voltak és meg is maradtak. Kérdésem a sötét széklet bajra utal e...