• BNO kódok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10ho v.. i10ho kod mit jelent? vargazoltan99@citromail.hu 70 222 5092

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bno kód témában

        Kedves Kérdező! Az I10H0 elsődleges magas vérnyomást jelent.Több betű is szerepelhet azonban a 10H0 kódrészlet előtt, ezek mind más és más betegséget jelölnek.

        Dr. Csuth Ágnes
        Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető
        családorvos
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 12., 08:40; Megválaszolva: 2011. március 15., 11:38

        Tudjon meg többet: bno kód
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2-3 hete nen igazan eszek es lelki gondjaim vannak..tegnap este igyhat bevettem egy szem frontint..ma pedig az orvosom adott beutalot vervizsgalatra a holnap nap folyaman kell mennem. Kerdesem az lenne hogy ket nap utan meg kimutathato a frontin?
        Tisztelt Doktornő/Úr! Az öcsém most lesz 18 éves, 190 cm magas 66 kg. Úgy 1 hónappal ezelőtt éjjel nagyon erős mellkasi fájdalomra ébred, amely mozgásra kisugárzott a kezeibe, a torkába, másnap elvittük az ügyeletre, ahol vérnyomást...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Közvetlenül a fülem előtt van egy apró csomó. Nyomásra ritkán, nagyon kicsit érzékeny. Ha kinyitom a szám akkor "beugrik". Ez mi lehet? Köszönöm válaszat előre is!
        Nem túl jó az étvágyam, csak akkor tudok enni, ha megéhezem. Mikor napközben néha éhes leszek és eszem, akkor rettentően fázni kezdek, így általában le kell feküdnöm és jól be kell takaróznom, hogy felmelegedjek. Nem tudom mi okozhatja ezt.
        Üdvözlöm! Párom 29éves férfi. Kb. 2éve jobb füle alatt megnagyobbodott a nyirokcsomója(szemmel látható). Nehezen rábeszéltem 1éve,hogy húzassa ki rossz fogát,mely szintén jobb oldalt volt. (retteg a fogorvostól). Ezt a szájsebészeten...
        Üdvözlöm 27 éves féri vagyok és évek óta szenvedek mellkasi nyaki és bal karban jelentkező egyébként az infarktussal teljesen megegyező tünetekkel. Számtalan orvosnál jártam, legutább két hete jelentem meg immáron második teljeskörű...
        Tisztelt Doktornő/Úr! Azzal a kérdéssel zavarnám, hogy vajon mi okozhatja az alábbi tüneteket? Most már minden egyes nap, és főként éjjel erőteljes mellkasi fájdalmaim vannak, ami a bal oldalon jelentkezik, és elsősorban a hátamba...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem inkább jogi jellegű. Azt szeretném tudni, hogy a hipofízis adenomára jár-e adókedvezmény? Köszönettel szabier
        Kedves Doktor Nő/Úr! Az alábbiakkal kapcsolatban szeretném a segítségét kérni: több helyen olvastam már, hogy az éjszakai izzadás komoly betegségek előjele is lehet, ezért szeretném a véleményét kérni. A párom (28 éves, egészséges...
        Jó estét kívánok! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy amikor lefekszek az ágyra a hasam elkezd remegni de elég láthatóan szinte 5 percenként nem hiszem hogy terhesség jele lenne mert minden hónapban megjön és fogamzásgátlót is szedek...
        Tisztelt doktornő! Bejelentkeztem endokrinológiai vizsgálatra merevedési zavarokkal.Több alkalommal tapasztaltam az utolsó félévben,hogy a hímvesszőm kellő merevség után hirtelen lekonyul,a kórházban ahova bejelentkeztem azt a tájékoztatást...
        Tisztelt Szakorvos! Kérdésem, 2 éves fiú gyermekről, aki családi napközibe jár egy héten 3x, a gyermek minden társát csípi, harapja, karmolja. Az okot sem tudják a hozzátartozók, nem ideges kiabálós családról van szó és nincs erőszak...
        Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy megoldható lenne egy olyan probléma, hogy nem igazán mondok el itthon, sőt igazán senkinek semmit a magánéletemről, azt se tudják itthon, h van barátnőm, sőt erről még a baráti körrel se beszéltem. Szóval...
        Tisztelt dr. Úr/Nő! Pár napja kiderült, hogy a jobb petefészkemben egy 29-44 mm-es follicolus ciszta található. Ennek rendzésére(illetve az elmúlt két hónapban felborult ciklus miatt) Yadine fogamzásgátlót írtak fel(3 havit). Pár nap múlva...
        Körülbelül egy éve kezdődött akkor még nem figyeltem ré annyira, gondoltam csak valami enyhe hormonzavar és majd elmúlik, aztán teltek a hónapok és mostanra elég durva lett a helyzet, ha az utcán megyek és több mint 20 fok van akkor simán...
        T.cím. 2 napja véletlenül észre vettem hogy a bal szemem fölött egy bizonyos ponton nyomásra fajdalmat érzek. a halánték elött kb 3-4cm re. Azóta nemhogy nyomásra érzékeny hanem láthatóan bedagadt a szemhélyam, és a szemöldög fölött...
        T. Doktor úr! Ha hosszabb utat teszek meg, a térdhajlatban görcs keletkezik ami a sípcsont vonalában,folytatódik. és nem tudom behajlítani a térdem. Ilyenkor ha mód van rá leülök és előre-hátra lóbálom a lábam míg újra be tudom...
        Tisztelt Doktor ! Körübelül 2 napja folyamatos nyomast erzek a bal bordam alatt, valamikkor szur is kicsit , folyamatosan szedelgek ha felalok, nagyon zavaro es nagyon aggaszt engem , iskola orvos kisebb vernyomas problemat talalt multheten de aztmondta...
        Néhány hónapja vissza-visszatérően jobb oldali alhasi fájdalmaim vannak. Főleg a petefészkem bizonyos pontján, illetve a köldököm körül, szintén jobb oldalon. 3 hónapja felkerestem a háziorvost a hasi szúrással kapcsolatban, aki sebészhez...
        Üdvözlöm! Normodipine, Metoprolol, Frontin gyógyszerek szedése mellett gyakorta előfordul, hogy szédelgek. Elég frontérzékeny vagyok, vérnyomásom stabil, koponya CT-m negatív, folyamatos orvosi ellenőrzésen veszek részt. Szinte már rettegve...