• Nagy a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Voltam vérvételen, és a laboreredmányem nem lett valami jó, de az a baj, hoy hiába nézek utána az interneten,mindenhol mást írnak. Magas lett a Monocita, 12% (3-8), és a C reaktív protein is,7,34 (<5) A baktérium szintem szinte a duplája az egészségesnek, a hogysav pedig 138 (178-345) ezekből meg lehet állítani ,hogy nagy-e a baj?Mert a monocitáról amit találtam az interneten, azt írja, hogy ez a rák jele. Soká jutok el a háziorvosomhoz.Kérem válaszoljanak!Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a monocyta témában

        Kedves Kérdező! A leletet megfelelhet bakteriális, vírusos vagy lezajlott fertőzésnek, de a klinikai kép ismerete és az egyéb adatok ismeret nélkül véleményt mondani nem tudok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 11., 14:32; Megválaszolva: 2011. március 15., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: