• Mi baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy barátnőm ügyében írok, mostanában nagyon fáradékony lett, sápadt és sokat szédül, mindemellett nagyon fáj a feje is, azt mondja, ha elkapja ez a rosszullét, olyan gyengének érzi magát, hogy attól fél, elájul. Nem tudom pontosan, csak azt, hogy valami szívzörej vagy ilyesmi miatt kiskorában majdnem műtötték, azóta viszont jól volt. Eddig, mert mostanában fáj neki. Lehet, hogy ezzel van összefüggésben a rosszulléte? És ez mennyire súlyos? Gondolom, mindenképpen el kéne kísérnem orvoshoz, de hova lenne érdemes? A választ köszönöm az ő nevében is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! A háttérben állhat alacsony vérnyomás, vérszegénység, akár szívbetegség is (tudni kellene a pontos válaszhoz, hogy neki pontosan milyen kardiológiai problémája van). Barátnője keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 10., 15:15; Megválaszolva: 2011. március 11., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: