• Mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az állkapocs alatt jobb oldalon kb.10 Ftos nagyságban enyhén kidudorodó tapintásra göböcskék vannak és egy időnként bepirosodik.nem viszket, nem ég. Mellékelem az UH vizsgálat eredményét. Remélem, most el tudom küldeni az eredményt.Lementettem a dokumentumokba és onnét küldöm el, ha sikerül. Ha nem megy át, akkor beírom és elküldöm Önnek. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos nem jött át most se. Másolja be a leletet a kérdésbe, úgy biztosan megkapom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 10., 10:46; Megválaszolva: 2011. március 11., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó