• Lelet:Teljes has+kismedence

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Szeretnék kiértékelést a leletemmel kapcsolatban!: Máj.lép norm. nagyságú. A folyadéktartalmú epehólyagban kő nem mutatható ki. A choledochus nem tágabb. A pancreast gázos belek fedik. A vesék rendes helyzetűek és nagyságúak. A bal vesében mérs. foku üregrendszeritágulat látható. A húgyhólyag jól telt. Szabad hasi folyadék nem mutatható ki.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi ultrahang témában

        Tisztelt Kérdező! A vizsgálati eredmény rendben van. Sem a gázos belek, sem a mérsékelt vese üregrendszeri tágulat nem utal betegségre. 6 hónap múlva ellenőrizni érdemes a vesét, de aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 08., 13:55; Megválaszolva: 2011. március 10., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: