• Foggóc

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Voltam fogorvosnál, egy fogamat kihúzták, illetve egy másikat betömtek ( mind a kettő hátsó fog volt). De még mindig fennállnak a következő tünetek: Folyamatos hideg érzet, valamikor izzadok, még akkor is, hogy ha nem végzek semmiféle fizikai munkát, és még izzadás közben is hidegérzetem van. A nyelvben szoktak fehér színű pattanások lenni, amik a nyelv hátsó részénél nagyobbak és sűrűbbek ? Valamint eszembe jutott még valami, ami kb 8-9 éve történt velem. Egyik este az asztalnál ültem és a telefonomra kaptam egy smst. És a telefonnak a hangjára elkezdtem szédülni, fulladozni, szúrt a szívem, illetve később a szaglás "érzésem" is kicsit visszább "ment". Később pedig olyan bajom volt, mintha elfelejtenék beszélni , szédültem és értelmetlen szavakat tudtam csak kimondani és fájt a fejem. Ez már kb 8-9 éve történt, de leírtam, nem tudom, hogy mire utalhatnak ezek a dolgok :(

        Dr. Molnár Anna válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Eléggé "szerteágazó" panaszai vannak. Folyamatos hidegérzete kapcsán, javsolt lenne megmérni a testhőmérsékletét. A nyelvén lévő "fehér sznű pattanások" az izlelőbimbói, nem kóros elváltozások. A 8-9 évvel ezelőtt történt bizonytalan rosszulét, ha azt követően nem ismétlődött, a jelenben kivizsglást már nem igényel.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. március 07., 20:24; Megválaszolva: 2011. március 09., 21:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: