• Szem alatti karikák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Kb. négy éves korom óta erős sötétlila karikák vannak a szemem alatt. Ez utalhat valamilyen egészségügyi problémára? A családomban senkinek nincs ilyen problémája, nekem viszont lassan tizenkét éve egyre jobban elszíneződik. Segítségét előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a karikás szem témában

        Kedves Hölgyem! A szem alatt lehet, hogy alkatilag vékonyabb a bőre, emiatt az erek áttetszenek, allergiára hajlamos embereknél is jelentkezhet ilyen, tehát nem egyértelműen betegség jele. Azt javaslom, hogy figyeljen oda életmódjára, aludjon eleget, ne fogyasszon alkoholt, csináljon egy tavaszi méregtelenítő gyógytea-kúrát, szedjen vitaminokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 05., 19:54; Megválaszolva: 2011. március 07., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: