• koffein

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Most idén fogok érettségizni, és egyre többet kell tanulnom. Volt, hogy este 2-3 órát fennmaradtam és tanultam. Koffeint vettem be. A 2. vagy a 3. alkalommal észrevettem, hogy a szer segít koncentrálni. Volt, hogy reggel vettem be és sokkal több tanórán elhangzott dologra emlékeztem. Az lenne a kérdésem, hogy tudna valami olyan nyugtató teát vagy gyógyszert javasolni amitől nem gyorsulna fel a pulzusom? Vagy a koffein éppen így segít a figyelemben, hogy több vért/oxigént ad az agynak? Mennyi koffeint érdemes fogyasztani? (Tudom, hogy semennyit de mi az a határ ami még nem okoz rossz állapotot?) Köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stimuláns témában

        Kedves Kérdező! Ha már az érettségire való felkészülésnél koffeint szed, mi lesz az egyetemi vizsgaidőszakban? Inkább igyon kávét vagy gingko biloba teát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 03., 16:39; Megválaszolva: 2011. március 05., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: