• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Belgyógyász Doktornő! Decemberben kezdődött a betegségem. Nagyon fájt a torkom, rekedt voltam, fájt,ahogy köhögtem.Az orvos köptetőt adott antibiotikumot nem kaptam. Január elején már gyengének éreztem magam, de 12-e óta, erőm alig van. Azzal kezdődött, hogy nagyon gyenge lettem, de annyira, hogy még enni sem volt erőm napokat, inkább folyadékott ittam. Alig volt erőm még a WC-re is elmenni. Csak a pihenés volt semmi más.De ha mozogtam, akkor úgy éreztem fekve is elájulok. Mindenki mást mondott, a természetgyógyász szerint, a vírus ráment a szívizmomra, fekete dió, vitamin, nagyon sok pihenés. A belgyógyász szerint idegi kimerültség, a decemberben kezdődött betegség nem függ össze vele. A belgyógyász megvizsgált, azt mondta, idegi kimerültség, írt szívritmuszabályzót, de attól még rosszabbul lettem,s a 120-as vérnyomásom teljesen levitte. A gyógyszert elhagytuk, de azóta sem vagyok jól. Most március van, január óta annyit javultam, hogy néha tudok valamit főzni, ellátom magam, de többet kell pihennem ,mint amennyit fent vagyok. Munkám már nincs, nem vagyok, se feleség, se anya végtelenül el vagyok keseredve. A labor sem mutatott ki csak egy kis vas hiányt, de akkor mi a bajom. Sokszor olyan gyenge a lábam, a kezem, elszédülök, majd kiesik a szívem, csak pihenni, akkor megvagyok. Mit tegyek, hova menjek? Frontin 0.25, xyzal, controlac20 ezeket szedem. Az idegi kimerültség vezethet idáig?? Mit tegyek! A szívemnél még találtak szívbillentyű lazaságot is, ez is befolyásolhat.Kérem segítsen!!! Tisztelettel Anikó!!!!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a belgyógyászat témában

        Kedves Anikó! A kezdeti panaszai, tünetei fertőzésre utalnak, és előfordulhat, hogy a pajzsmirigy funkció nem megfelelő. Ha a szívizom gyulladást kizárták, akkor ebbe az irányba lenne célszerű menni első körben. Ha az megfelelően működik, akkor is tovább kellene vizsgálni az immunrendszert, nem indított-e be valamilyen szisztémás legyengítő betegséget egy banális vírus.Javaslom, ezt bízza egy kiváló immunológusra.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. március 03., 11:58; Megválaszolva: 2011. március 07., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: