• Velem, vagy az oldallal van baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kétszer írtam le a kérdésemet, bővebben érthetően szerettem volna kifejteni a problémámat, és mindkétszer elszállt az írásom.Pedig nagyon szerettem volna segítséget kérni. Nem tudom velem van-e a probléma vagy esetleg időkorlát miatt ment el amit írtam? Nincs már kedvem harmadjára is nekiállni megírni a levelet, pedig nagyon szerettem volna kérni a segítségüket. Kérem tegyenek valamit, hogy ez másokkal ne fordulhasson elő. Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Más nem számolt be ilyen jellegű problémáról, továbbítjuk a szerkesztőség felé panaszát. Próbáljon meg jegyzettömbbe írni, azt másolja be.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 28., 09:56; Megválaszolva: 2011. március 01., 16:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: