• A frontérzékenység "gyógyítható"?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tanácsot szeretnék kérni a frontérzékenységgel kapcsolatban. Néhány éve nagyon nehezen viselem a kettős fronthatású napokat, pedig szedem a Béres antifront készítményét, és próbálok tudatosan készülni ezekre. Hogyan lehet ezen segíteni, meg lehet ebből "gyógyulni"? Van-e valamilyen készítmény, mely hasznos ilyen esetekben? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a frontérzékenység témában

        A homeopátiában nagyon ritkán tudunk betegségre, tünetcsoportra gyógyszert javasolni. Egy-egy tünetre, amit az egyéni tünetekkel, reakciókkal együtt elemzünk, erre lehet javasolni valamit. Valójában egy krónikus, rég óta fennálló panasz, mint az Öné is, alkati kzelést igényel. Ehhez azonban be kell jelentkeznie egy homeopatához. A Rhododendron C,CH 15 –t meg lehet próbálni. Üdvözlettel dr.Sebő Zsuzsanna


        Kérdés: 2011. február 23., 19:57; Megválaszolva: 2011. február 28., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: