• Kamion rontgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az artandi hataratkelonel gyakori a kamionok rontgenezese...de mivel en hutos szerelvennyel jarok,engem gyakrabban bekuldenek es atvilagitanak.Ez a vezetofulketol kezdve a potkocsi vegeig tart,vagyis akkor gyul ki a lampa ami jelzi,hogy atvilagit,amikor odakozeledek a fulkevel,habar a vamosok azt allitjak,hogy nem vilagitja at a fulket es csak miutan elhaladok alatta akkor indul tulajdonkeppen.Szerintem ez mese,akkor miert nem akkor visit meg villog a muszer amikor EN athaladtam mar es nem amikor meg van fel meter,hogy odaerjek?! A kerdesem az lenne,hogy:mivel masfel honap alatt 3 hataratlepesem alatt 3-szor vilagitottak at engem,kamionom,kajam,az arut is beleertve ami lehetett barmi,meg uresen is bekuldtek oda,hiaba mutattam meg nekik nyitott ajtokkal,efektiv mindenemet arthat-e az egeszsegemre?!Ugyanis miutan atmegyek alatta rendszeresen kemeny fejfajast erzek,bajom nincs se vernyomasommal,faradt sem vagyok meg olyankor,lehet csak attol,hogy felmergelodok,hogy hulyebbnek neznek mint mast?! Par orszagban meg voltam ilyen rontgeni ellenorzesek alatt,de mindenhol kitessekeltek a kamionbol es min.10 meterre kuldtek a kamiontol es az ok gepuk haladott at a kamion folott,nem a kamionnal mentem at alatta,aztan ragasztottak egy matricat az ajtora amin a datum allt,azt mondtak 6 honapig nem mehetek at rontgenen.Vajon miert?! Talan az artandi rontgen ta'ltosabb mint az angol,francia,nemet vagy a cseheke? Az oveke art ,ha benne vagy,a magyar pedig valjon egeszsegemre?Hulljon el a hajam,rakot is kaphatok?!Miert? Azert mert a sok korrupt vamosnak csak egy bunko roman kamionos vagyok illetve vagyunk...mert nagyon sokan vagyunk ebben a helyzetben. Varom a valaszt onoktol,de egyreszt mindegy mi lesz az,ugyanis tobbet nem leszek annyira hulye,hogy bemenjek ujra oda,hiaba fenyegetoznek,hogy visszaforditanak,nem ilyesztenek meg azzal,addig allok es varok amig megunjak a pofamat vagy felulnek ok es atvezetik az ocska muszeruk alatt a kamiont vagy ha osszekapcsoljak a vetitogepjuket es ok mennek elore-hatra nem ellopjak a gazolajat es beletankoljak a csuszopenzekbol vasarolt autoikba.

        Dr. Molnár Anna válasza a röntgen témában

        Kedves Kérdező! Pontosan nem tudom, milyen "sugarakkal" világítják át a határátkelőknél a kamionokat, de feltételezem, semmiképp nem jótékony hatású. Az Ön felvetésével teljesen egyet értek, javaslom tegyen panaszt a felettes szervnél!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. február 22., 22:08; Megválaszolva: 2011. február 27., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...