• Kamion rontgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az artandi hataratkelonel gyakori a kamionok rontgenezese...de mivel en hutos szerelvennyel jarok,engem gyakrabban bekuldenek es atvilagitanak.Ez a vezetofulketol kezdve a potkocsi vegeig tart,vagyis akkor gyul ki a lampa ami jelzi,hogy atvilagit,amikor odakozeledek a fulkevel,habar a vamosok azt allitjak,hogy nem vilagitja at a fulket es csak miutan elhaladok alatta akkor indul tulajdonkeppen.Szerintem ez mese,akkor miert nem akkor visit meg villog a muszer amikor EN athaladtam mar es nem amikor meg van fel meter,hogy odaerjek?! A kerdesem az lenne,hogy:mivel masfel honap alatt 3 hataratlepesem alatt 3-szor vilagitottak at engem,kamionom,kajam,az arut is beleertve ami lehetett barmi,meg uresen is bekuldtek oda,hiaba mutattam meg nekik nyitott ajtokkal,efektiv mindenemet arthat-e az egeszsegemre?!Ugyanis miutan atmegyek alatta rendszeresen kemeny fejfajast erzek,bajom nincs se vernyomasommal,faradt sem vagyok meg olyankor,lehet csak attol,hogy felmergelodok,hogy hulyebbnek neznek mint mast?! Par orszagban meg voltam ilyen rontgeni ellenorzesek alatt,de mindenhol kitessekeltek a kamionbol es min.10 meterre kuldtek a kamiontol es az ok gepuk haladott at a kamion folott,nem a kamionnal mentem at alatta,aztan ragasztottak egy matricat az ajtora amin a datum allt,azt mondtak 6 honapig nem mehetek at rontgenen.Vajon miert?! Talan az artandi rontgen ta'ltosabb mint az angol,francia,nemet vagy a cseheke? Az oveke art ,ha benne vagy,a magyar pedig valjon egeszsegemre?Hulljon el a hajam,rakot is kaphatok?!Miert? Azert mert a sok korrupt vamosnak csak egy bunko roman kamionos vagyok illetve vagyunk...mert nagyon sokan vagyunk ebben a helyzetben. Varom a valaszt onoktol,de egyreszt mindegy mi lesz az,ugyanis tobbet nem leszek annyira hulye,hogy bemenjek ujra oda,hiaba fenyegetoznek,hogy visszaforditanak,nem ilyesztenek meg azzal,addig allok es varok amig megunjak a pofamat vagy felulnek ok es atvezetik az ocska muszeruk alatt a kamiont vagy ha osszekapcsoljak a vetitogepjuket es ok mennek elore-hatra nem ellopjak a gazolajat es beletankoljak a csuszopenzekbol vasarolt autoikba.

        Dr. Molnár Anna válasza a röntgen témában

        Kedves Kérdező! Pontosan nem tudom, milyen "sugarakkal" világítják át a határátkelőknél a kamionokat, de feltételezem, semmiképp nem jótékony hatású. Az Ön felvetésével teljesen egyet értek, javaslom tegyen panaszt a felettes szervnél!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. február 22., 22:08; Megválaszolva: 2011. február 27., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: