• Pozitív vagy negatív?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DrNő! Ha egy anya Rh negatív és az apa Rh pozitív lehet Rh negatív a gyerekük? Ma már megállapítható a méhen belül egy embrió milyen Rh-jú?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Rh faktor témában

        Kedves Kérdező! Lehet Rh neg. gyerekük, nem szokták a méhen belül a vércsoportot vizsgálni, igazából nincs is jelentősége.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 21., 11:20; Megválaszolva: 2011. február 22., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: