• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő Szerda óta itthon vagyok betegen. Orvosnál pénteken voltam, aki azt mondta, hogy még itthon kell maradnom sok pihenés..stb. Írt fel antibiotikumot amit szedek is. A fejem fáj rettenetesen + be van gyulladva a torkom és a nyirokcsomóm, lázam viszont nincs és nem is volt. A fejfájás mellett még szédülök is ha lépcsőzök, továbbá a kis járólapokból kirakott járdán/úton(szabályos vonalvezetés) képtelen vagyok végigmenni: borzasztóan szédülök, elkezd fájni a fejem és labilis lesz a járásom. Erre viszont az orvos nem mondott semmit és meg szeretném öntől kérdezni, hogy ez mitől lehet? nem tudom, hogy ez számít-e, de 1-2 hónapja gondom van az alvással Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel a vírus fertőzés érinti az egyensúlyozó szervét,a mi a szédülést okozza. Emellett orrmelléküreg gyulladás is okozhat szédülést és fejfájást. Fülészeti vizsgálatot javasolnék első körben, ha ott nem találnak semmit, akkor tovább utalják a neurológiára. addig is pihenjen és fogyasszon nagyon sok folyadékot.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. február 20., 20:32; Megválaszolva: 2011. február 27., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: