• Alkalikus foszfatáz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mit jelent a 454 U/l adat van-e teendőm? Megjegyzem az ujjaim, kézfejem minden reggelre merev állapotba kerülnek, egy fél óra kell, hogy mozgatni tudjam, de utána is elégé be van dagadva.

        Dr. Boros Miklós válasza a alkalikus-foszfatáz témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában egy alkalikus foszfatáz emelkedés nem utal konkrét betegségre. Számos oka lehet pl. csontrendszeri eltérés, májbetegség, epeúti probléma. Keressen fel az ízületei panasz miatt reumatológiai szakrendelést, ahol elkezdődhet a kivizsgálás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 18., 08:53; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: