• Öblítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szóval úgy kezdődött az egész, hogy a vizünk egy kicsit zavarossá vált a házban. Leellenőrizték és azt mondták, hogy csak rozsda nem kell miatta aggódni, nyugodtan igyuk addig a pár napig, amíg a szerelő ki nem jön. Nagyon zavart az az enyhe barnás színe a víznek így hát a tv-ben látott módon (gyenge próbálkozás) egy érthetetlen pillanatomban a zoknimmal akartam megszűrni. Kiválóan működött, szép átlátszó vizet kaptam. Aztán jöttem rá, hogy frissen mosott zokni volt. A kioldott öblítőtől (már ha kioldott valamelyet) valamint egyéb kioldott anyagoktól lehet-e bajom? Szép nagy zokni volt és teljesen a számba vettem mielőtt kiszívtam volna a vizet belőle, nem csak csöpögtettem a számba.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mérgezés témában

        Kedves Kérdező! Minimális lehet az a mennyiség, ami az öblítőből és a rozsdából a szervezetébe került. Ha jelenleg nincs panasza, megnyugodhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 16., 19:42; Megválaszolva: 2011. február 18., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: