• Hogyan lehetek magasabb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        178 cm magas vagyok, de szeretnék magasabb, jóval magasabb lenni. 19 éves vagyok, és - állítólag - az ember 21 éves koráig nő. Én viszont kötve hiszem, hogy 21 éves koromig elérem a 190 cm-ert... Kérdésem a következő: hogyan lehetek magasabb? Hogyan tudom elérni, hogy magasabb legyek, hogy gyorsabban nőjek, hogyan tudom elérni azt, hogy nagyon gyorsan, plusz centiket nőjek és például három vagy öt hónap múlva magasabb legyek, mint voltam? Oh, még annyi: örökre szeretnék magasabb lenni, írtózok attól, hogy megnövök, aztán egyszer csak összemegyek :-( Van erre biztonságos, egészséges, örökké tartó mód?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a növekedés témában

        Kedves Kérdező! Mivel az ön testmagassága átlagosnak mondható, semmilyen módszer nem javasolt a testmagasság növelésére, sőt hatékony módszer nincs is ilyen esetekben, a növekedési hormon is csak a hormon hiánya esetén adható nagyon szigorú indikációban. Kiegyensúlyozott étrend javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 12., 16:03; Megválaszolva: 2011. február 14., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: