• Étvágytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A 97 éves nagymamám számára szeretnék segítségetséget kérni. A közelmúltban kisebb meg megfázáson esett át. Két-három hete alig eszik valamit( egy kisebb tál húsleves negyed szelet kenyér). 176 cm magas volt és 78kg, most 48kg, csak csont és bőr, jártányi ereje alig van. Azt mondja, hogy minden falat inkább jönne ki mint be. Az édes ízű étkeket végképp nem hajlandó magához venni. Soha nem érez éhséget. A következő gyógyszereket szedi/szedte: memoril 1*1 elhagyva coryol 1*1/2 el lesz hagyva adexor 2*1/2 olicard 60mg 1*1 ->40mg panangin 1*1 amilorid 1*1/2 chinotal 3*1 theospirex 2*1 elhagyva amlozek 2*1/2 -> 1*1/4 huma-folacid 2*1 aspirinprotect 100mg 2naponta 1/2 suspensiol terpini 3*1 kanál 6 injekció retardillint kapott A következő betegségekkel él hosszú ideje együtt szívelégtelenség, koszorúér szűkület, tüdőtágulat. Azt szeretném megtudni, hogy milyen módon lehetne az étvágyát nagyságrendekkel fokozni. A vitaminkomplexek, polovitaplex, svédkeserű, élesztő, kálmos gyökér hatástalanok voltak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a étvágytalanság témában

        Kedves Kérdező! Próbálják meg a Béres-cseppet vagy a Peritol szirupot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 10., 19:50; Megválaszolva: 2011. február 13., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: