• Mi lehet az ok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornö!jó pár napja észrevettem hogy nagyon sokszor szédülök és van mikor a hideg is ráz,és sápadt is vagyok.mi lehet ennek az oka?vajon mitöl lehet?és ezekkel a panaszokkal érdemes felkeresnem a háziorvosomat?igyekszem minél több folyadékot inni még akkoris ha már nem kivánom,de nem segit a helyzeten.elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Hölgyem! Ez a tünet társulat például fertőző betegséghez, a szédülés, sápadtság vérszegénység oka is lehet, stb. Javaslom az orvosi vizsgálatot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 10., 15:11; Megválaszolva: 2011. február 13., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: