• Emésztőrendszeri probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok Doktor Nő! Írtam én már Önnek kétszer is a testvéremről nem tudom hogy a leleteit hogy tudnám elküldeni de már elég régóta jár a gasztroentrológiára. Volt többször is kórházba verejték vizsgálat, széklet, laborvizsgálatok voltak neki elvégezve. Csontkor vizsgálat is volt 4 évesnek felel meg. Igazából az orvosa se törődik bele h nem hízik most is fél év alatt hízott 30dkg-ot. Így most 22 kg. Mindig mondja hogy súlyállás esetén kórház. És én igazából azt szeretném megtudni hogy lehet-e máshova is fordulni a gasztroentrológián kívül mert félünk hogy nagyobb korába nehogy kialakuljon valami nagyobb dolog. Esetleg anyagcsere betegség nem lehet? Válaszát előre is köszönöm. Noémi. És majd megpróbálom valahogy a leleteket is elküldeni esetleg milyen címre tudnám feladni a fénymásolatát?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Noémi! Gyermek endokrinológián is javasolt testvéredet megvizsgálatatni, illetve nem tudom, hogy írtad-e, hogy egyáltalán étvágya van-e. Ha nincs étvágya se, egy pszichológiai vizsgálatot is javaslok. A leleteket ide képként is fel tudod tölteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 10., 08:19; Megválaszolva: 2011. február 12., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: