• Emésztőrendszeri probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok Doktor Nő! Írtam én már Önnek kétszer is a testvéremről nem tudom hogy a leleteit hogy tudnám elküldeni de már elég régóta jár a gasztroentrológiára. Volt többször is kórházba verejték vizsgálat, széklet, laborvizsgálatok voltak neki elvégezve. Csontkor vizsgálat is volt 4 évesnek felel meg. Igazából az orvosa se törődik bele h nem hízik most is fél év alatt hízott 30dkg-ot. Így most 22 kg. Mindig mondja hogy súlyállás esetén kórház. És én igazából azt szeretném megtudni hogy lehet-e máshova is fordulni a gasztroentrológián kívül mert félünk hogy nagyobb korába nehogy kialakuljon valami nagyobb dolog. Esetleg anyagcsere betegség nem lehet? Válaszát előre is köszönöm. Noémi. És majd megpróbálom valahogy a leleteket is elküldeni esetleg milyen címre tudnám feladni a fénymásolatát?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Noémi! Gyermek endokrinológián is javasolt testvéredet megvizsgálatatni, illetve nem tudom, hogy írtad-e, hogy egyáltalán étvágya van-e. Ha nincs étvágya se, egy pszichológiai vizsgálatot is javaslok. A leleteket ide képként is fel tudod tölteni.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 10., 08:19; Megválaszolva: 2011. február 12., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...